Websites op maat                                    

Over Igdise

Waarom kiezen voor Igdise Webdesign en Educatie?
Igdise Webdesign en Educatie is een ambitieus ontwerpbureau dat voor u klaar staat als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor de ontwikkeling van uw nieuwe website.

Focus op klanttevredenheid
Igdise Webdesign en Educatie doet meer dan sites maken alleen. We leggen er ons volledig op toe om van uw project een succesverhaal te maken! Zolang u niet voor de volle 100% tevreden bent, kunnen wij ook niet tevreden zijn. We maken er een erezaak van om u zo goed mogelijk bij te staan met professioneel advies, zowel tijdens de ontwikkeling als na de lancering van uw website.

Oog voor detail
We bouwen voor u een stijlvolle website met herkenbare identiteit en een duidelijk karakter. We werken alles tot in de puntjes af met oog voor detail, zonder hierbij het totaalplaatje uit het oog te verliezen.

Betaalbaar maatwerk
Wat kost dat nu een website? - U ontvangt steeds een duidelijke, offerte alvorens u beslist met ons in zee te gaan. Geen onverwachte kosten, u weet preciest waar u aan toe bent! Bovendien kunnen we u als éénmansbedrijf concurrerende tarieven aanbieden.

Bent u overtuigd?
Neem dan vandaag nog contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte voor uw project.

Hoe gaan we te werk?
cyclus2.pngDe werkwijze die wij volgen bestaat globaal uit 5 stappen. Analyse, Ontwerpen, Implementeren, Afwerken & opleveren en Support.

Hieronder worden die stappen in het kort uitgelegd.

In een oriënterend gesprek proberen we een zo goed mogelijke beeld te krijgen van uw wensen t.a.v. de website. We proberen ook vast te stellen welke stijl en kleuren u fijn vindt zodat we reeds vanaf het begin een duidelijk beeld krijgen waar u uiteindelijk wil eindigen. Misschien heeft u al een huisstijl waar we gebruik van kunnen maken. Aan de hand van de resultaten van het gesprek bieden wij u vrijblijvend een offerte aan.
Aan de hand van uw wensen maken wij een eerste passend ontwerp dat zoveel mogelijk voldoet aan uw gestelde wensen. Als het visuele ontwerp klaar is, zal dit samen met u bekeken en besproken worden, en waar nodig aangepast worden. Uiteindelijk moet u zich volledig kunnen vinden in het ontwerp!
Zodra u ons uw goedkeuring over het ontwerp heeft gegeven, starten we met de verdere uitwerking van uw website: foto’s en teksten toevoegen, formulieren toevoegen, etc. Uw website moet op elke computer, tablet en smartphone goed te zien zijn. Wij testen daarom dan ook of uw website op elke browser goed wordt weergegeven, en voeren waar nodig verdere aanpassingen aan.
Hier wordt de website samen met u nog een laatste keer doorlopen en nog laatste aanpassingen doorgevoerd. Nadat u akkoord bent gegaan met het definitieve produkt gaan wij de website online plaatsen waardoor deze voor iedereen bereikbaar zal zijn. In deze fase wordt uw website ook bij Google aangemeld.
Na het online plaatsen van uw website houdt voor ons het werk niet op! Ook na de alevering kunt u nog steeds bij ons terecht voor vragen, opmerkingen en eventuele verzoeken. In de eerste maand na het online plaatsen werken wij nog eventuele schoonheidsfoutjes gratis weg, extra aanpassingen daarentegen voeren we uit tegen het met u afgesproken servicetarief.